Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az utolsó évad: ki tér vissza és ki nem?!

2010.07.02

Ahogy a Smallville belép a 10. és egyben utolsó évadába, magával hoz néhány érdekes - és váratlan - visszatérést.

Erre Dawn Ostroff, a CW vezérigazgatója és Tom Welling, a sorozat főszereplője/producere hívta fel a figyelmet a májusi Upfronts-on. Ostroff szerint, ha egy sorozat közeledik a végéhez, akkor "rengeteg a nosztalgia és nagyon sok szereplő tér vissza."

Welling felsorolta kívánságlistáját, miszerint szeretne még egyszer utoljára látni néhány ikonikus és ismerős arcot, úgy mint Jonathan Kentet (John Schneider), Lex Luthort (Michael Rosenbaum) és Lana Langot (Kristin Kreuk), mielőtt Clark végleg beteljesítené végzetét.

A helyzet az, hogy Pa Kent már elhunyt, ezért nem is térhet vissza.

Vagy mégis? Igazából, igen. A CW egyik embere jelentette a Fancastnak, hogy Schneider visszatér a 10. évadra. Habár a csatorna nem mondta, hogy milyen formában vagy hány részre szól ez a "feltámadás", az IGN bejelentette, hogy Jonathan szerepelni fog a premierben és ezen kívül még egy epizódban.

Lex/Michael Rosenbaum esetében semmi említésre méltó előrelépés nem történt. Viszont Lana/Kristin Kreuk körül két, egymástól eltérő üzenet kering.

Igaz, hogy a Fancast egy forrásból azt hallotta, Lana "biztosan" visszatér az utolsó évad egy kis részére, de Kreuk sajtósa azt mondta, hogy "nem látok semmilyen Smallville-t a jövőjében... és ebben biztos vagyok." Hasonlóképpen egy másik forrás is azt állította, hogy semmi esély nincs Kreuk visszatérésére a záróévadban.

Kreuk szkeptikusan beszélt a visszatérésről, amikor a Fancast megkérdezte a Chuck forgatása alatt. "A sorozat annyit változott, hogy furcsa lenne visszahozni Lana-t," mondja. "Ő egy másik Smallville-időbe tartozott." Ráadásul a kriptonittal feltöltött Lana mostanság halálos lenne Clarkra nézve.

(Forrás: www.smallville-hun.gportal.hu)